Moscato d’Asti Kopen


Bent u op zoek naar een Moscato d’Asti, of een Moscato Spumante? Wij hebben hier de lekkerste Moscato’s van Nederland voor u uitgezocht. Wij wensen u veel Moscato-plezier!

Moscato d’Asti Kopen bij: 

Villavino:

Moscato d’ell Amore voor €10,90 | Bezorging binnen 2 – 3 dagen

Dit is een heerlijke wijn die de ondertonen van rozen heeft, iets bijzonders voor de Moscato. De delicate, zachte smaak maken het een unieke Moscato die zeer goed bij vele desserts past, of gewoon na een dag hard werken op het terras in de zon.

Wijnbox:

Poderi Luigi Einaudi Moscato d’Asti voor €12,50 | Bezorging binnen 2 dagen

De geur van zoete appel en peer en de muskaatdruif komen je meteen tegemoet. Na het bruisen op de tong is er meteen de smaak van exotische vruchten en rijpe perzik. De wijn past perfect bij een fruitsorbet, maar staat ook heel krachtig op zichzelf.

Astoria Lounge Sweet voor €9,75 | Bezorging binnen 2 dagen

De Astoria Lounge Sweet is een hele bijzondere Moscato. De muskaatdruif is namelijk vermengd met prosecco druiven. Hierdoor krijgt deze wijn een heel uniek en bruisend karakter: niet te zoet, niet te droog. De typische perzikvleugjes van Moscato zijn herkenbaar, maar ook het frisse van een Prosecco verrijkt deze wijn.

Bythegrape:

Asti Ca’ Solare DOCG Spumante voor €6,69 | Gratis bezorging

Een heerlijke wijn: de Asti Spumante van Ca’Solare  doet erg veel denken aan een ondertoon van peer, met toch de lichtzoete muskaatdruif op de voorgrond. De wijn bruist sterk en past zo perfect op een middag in de zon op het terras.

Grapy:

Rocca dei Forti Moscato d’Asti voor €8,99 | Bezorging binnen 24 uur

Dit is een verrukkelijke Moscato d’Asti die een heel hoge prijs-kwaliteit verhouding heeft. De Rocca dei Forti heeft precies de fruitige smaak die je mag verwachten van een Moscato d’Asti en wordt gepresenteerd in een prachtige, welgevormde fles.

Mijnslijter:

Alasia Moscato d’Asti voor €7,99 | Bezorging binnen 2 dagen

De Alasia Moscato d’Asti kent een zeer lichte, friszoete smaak en is daarmee een van de minder zoetere Moscato d’Asti’s. Hiermee smaakt hij goed bij lichtere, minder zoetere desserts als fruit zonder toegevoegd suiker, of natuurlijk zonder iets erbij.

Vinowinkel:

Casarito Moscato d’Asti voor €10,95 | Bezorging binnen 24 uur,

Heb je de Moscato d’Asti ontdekt en zou je hem heel graag aan een ander cadeau willen geven? Deze Casarito Moscato d’Asti komt in een stijlvolle cadeauverpakking en straalt een en al luxe uit. De slanke fles, de muskaatdruif, het zomerse gevoel: dit is een cadeau voor iemand die van genieten houdt.

En…voor de echte moscato beleving raden wij ook de echte Moscato Glazen aan!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *